LEEUWENVERHAAL - ESMEE

Met de komst van onze eigen website is ook de rubriek LEEUWENVERHALEN weer opgestart. Want dat is waar wij het als stichting voor doen. Voor al die kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Angst en stress verminderen daar waar het kan.

Maak kennis met 1 van de leeuwen van het Medisch Centrum Leeuwarden: Esmee. Zij heeft al een enorm indrukwekkend leeuwenpad moeten doorlopen en bewandelt deze nog altijd. Dappere en sterke Esmee.

En waarom zij hun verhaal willen delen? ‘Stichting Prins Max is nu bezig met het realiseren van de speeltuin bij het MCL. Even naar buiten kunnen en het halen van een frisse neus. Ook als eventuele broertjes en zusjes komen kunnen ze samen ontspannen en genieten. Dat is zo belangrijk. Die speeltuin moet er gewoon komen’. Aldus Stephanie, moeder van Esmee.