Terug

AFGEROND PROJECT - COMFYNESTJES VOOR DE NEONATOLOGIEAFDELING VAN HET MEDISCH CENTRUM LEEUWARDEN

Zie kleine Sem toch eens lekker liggen! Sem is geboren bij een termijn van 26 weken en 4 dagen en is inmiddels 31 weken en 6 dagen. 🦁

 

Sinds dit weekend zijn de comfynestjes op de neonatologie unit van het MCL in gebruik genomen! En zoals je ziet, ligt Sem er heel ontspannen bij. Comfynestjes zijn nestjes van verstevigde lakentjes die worden gebruikt bij prematuur (te vroeg) geboren kindjes. De nestjes geven hen een begrensd en veilig gevoel wanneer ze in de couveuse liggen te slapen.Stichting Prins Max is enorm trots dat deze aanschaf is gearriveerd. De buidelvesten volgen binnenkort! Die foto’s houden jullie nog van ons te goed.

 

Deze aanschaf was niet mogelijk geweest zonder de inzet van een fantastisch team van dames! We willen ze nogmaals in het zonnetje zetten. Zij waren op 10 september 2022 in actie op de SlowTriatlon in Oudemirdum. Met z’n allen haalden ze een bedrag op van maar liefst €3616,- voor de prematuren van het MCL. Kinderartsen, kinderverpleegkundigen en vrienden van stichting Prins Max. Dank jullie wel! Zo trots op jullie!

 

   

 

(Foto’s zijn met toestemming van ouders geplaatst.)