Terug

AFGEROND PROJECT - QWIEKUPBEAMER VOOR DE KINDERAFDELING VAN HET MEDISCH CENTRUM LEEUWARDEN

TROTS!

De eerste aanschaf van Prins Max is een feit! De QWIEK up beamer is vanaf nu in gebruik op de kinderafdeling van het MCL. Wij zijn als Prins Max enorm trots! 

 

Vandaag nam Louis (3 jaar) de beamer in gebruik! Louis heeft zijn eigen leeuwenpad te bewandelen, maar kan door de actie van Pieter Anne hier een moment van ontspanning vinden als dat nodig is! Door een leeuw, voor een leeuw..!

 

De beamer is verrijdbaar en kan daardoor bij alle kinderen worden gebruikt die zijn opgenomen. De beamer projecteert een beeld op de muur of op het plafond. Het kan worden ingezet als afleiding bij stressvolle handelingen of bij kinderen die afleiding nodig zijn. Elke wereld kan worden gecreeërd. Waar het kindje zich maar fijn voelt! Dierentuin, onderwaterwereld, een concert of de Efteling. Alles is mogelijk!

 

Door Fryda en Johanna hun actie ‘Maximaal hardlopen voor de kinderafdeling van het MCL’ is deze aankoop gerealiseerd. Met hun actie haalden zij voor de stichting maar liefst €25.000,- op. En van dat bedrag zijn er 7 buidelstoelen aangekocht en 1 Qwiekbeamer. Dat is fantastisch! Nogmaals een grote dank aan Fryda en Johanna, alle sponsoren, actievoerders en mensen die hebben gedoneerd. 

 

Zo trots, zo gaaf!

 

 \

 

#prinsmax #teamprinsmax #PieterAnnePrins #leeuwen #Johanna&Fryda  #marathon #kinderafdelingMCL #QWIEKup beamer